Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Comert Ekn Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Furtun hidraulic
10 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
En-gross Furtun hidraulic pentru firme si atelier de sertizare, cu doua sau patru straturi de sarma pentru mare presiune. Furtun sarmat si spiralat nou made in UE . Pretul este pe 1/4" 2SN la metru si negociabil pentru comenzi mai mari de 50 de metri. Suntem distribuitori oficial de en-gros de furtun hidraulic Britoflex de toate marimile si toate tipurile de racorduri hidraulice.Avem si masine de sertizat de vanzare si Va ajutam sa deschidet o afacere de sertizarea furtune si hidraulica generala.

Avem disponibil urmatorele tipuri de furtune:
Furtun hidraulic 1/4" 2SN -10 Ron/metru
Furtun hidraulic 5/16" 2SN-10,80 Ron/metru
Furtun hidraulic 3/8" 2SN-12 Ron/metru
Furtun hidraulic 1/2" 2SN-14 Ron/metru
Furtun hidraulic 5/8" 2SN-17,5 Ron/metru
Furtun hidraulic 3/4" 2SN-22,5 Ron/metru
Furtun hidraulic 1" 2SN-32 Ron/metru
Furtun hidraulic 3/8" 4SP-35 Ron/metru
Furtun hidraulic 1" 4SH-69 Ron/metru

SERTIZAM FURTUN LA CERERE PRET MANOPERA 10 RON FURTUN!!!! LIVRAM IN MAX 24 ORE!

PRET EN-GROSS APLICAM DISCOUNT PANA LA 30% IN FUNCTIE COMENZILOR!!!DACA AI UN ATELIER DE SERTIZAT OFERIM FURTUN SI RACORDURI LA CEL MAI BUN PRET DE PE PIATA!

Pentru mai multe informati tehnice nu ezitati sa ne contactati , va putem trimite un catalog tehnic cu toate produsele comercializate de noi. Va rugam sa ne vizitati si celelalte anunturi .Orar de lucru de luni pana vineri de la 8-17.Va multumim!
Pret fara TVA si NEGOCIABILE in functie de comanda dumneavoastra la cerere putem sa trimitem si catalog complet in format PDF.Avem toate componentele hidraulice pe stoc in Caseiu. Va multumim

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura